BejelentésDorsa Fehérmágia
A gondolat ereje

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

 

Dorsa Mágia

Dorsa vagyok.  Ha valaki tizenöt évvel ezelőtt azt mondja nekem, hogy jóslással fogok foglalkozni, biztosan azt gondolom róla, hogy bolond!

Sok évvel ezelőtt, egy barátnőm unszolásának engedve, felkerestem egy idős jósnőt. Épp kapálgatott a kertben. Zsebkendőbe csomagolt kopott cigány kártyát vett elő, és olyan dolgokat mondott rólam, hogy szinte az asztal alá estem. Pedig csak a kártyát nézte…Akkor jöttem rá, hogy álmaim, megérzéseim, sokkal fontosabbak, mint ahogy azt gondoltam volna,és a mindennapi élet valóságán túl létezik egy másik világ, ami nem látható,csak érzékelhető, és azon van,hogy segítsen nekünk eligazodni a mindennapi élet dolgaiban.

Az agykontroll tanfolyam elvégzése után kezdtem komolyabban foglalkozni a kártyajóslással. Ennek közel tíz éve. Később megszereztem a Spirituális Tanácsadó és Moderátor szakképesítést. Azóta foglalkozom spirituális tanácsadással, rontás és átok levétellel, szellemek elküldésével, tértisztítással, kötések oldásával, minden olyan dologgal, ami a fehér mágiához tartozik.
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!